• Header_02_new.jpg
  • header_01.png
  • header_03_new.jpg

Catechese groep

Het Griekse woord waarvan het woord catechese is afgeleid, betekent oorspronkelijk 'mondeling onderwijs'. Door met elkaar over het christelijk geloof te praten, probeer je er meer over te weten te komen. Theoretische kennis over het christendom is wel te vinden op internet en natuurlijk in boeken. Daarom staat in deze gespreksgroep centraal wat het voor je leven betekent, wanneer je in God en Jezus gelooft of probeert te geloven.

Er is geen vaststaand programma dat gevolgd wordt. Aan de hand van de vragen en interesses die je hebt, kiezen we met elkaar de thema's voor de bijeenkomsten. Wie erover denkt of besloten heeft om belijdenis te doen, is ook welkom op deze groep. Als je nog vragen hebt of je wilt aanmelden, dan kun je contact opnemen met de predikant.

Welkom

De Tuindorpkerk is een eigentijdse protestantse (PKN) gemeente met leden van alle leeftijden. Lees meer

Klik hier voor de Flyer

Verhuur van zalen in de Tuindorpkerk

Agenda

  • Concert Orkest van Utrecht za. 22 juni, 2019 (20:15 - 21:15) Evenement Genieten van prachtige, romantische muziek mét chocolade, passend bij de muziek en speciaal gemaakt voor ons lustrum door chocolatier Peter van der Griend. Lees meer:
  • Kerdienst, ds W. van der Kaaden zo. 23 juni, 2019 (10:00 - 11:00) Kerkdienst Met bewoners van Bartiméus
  • Kampeerweekend za. 29 juni, 2019 13:00 - zo. 30 juni, 2019 13:00 Evenement
  • Kerkdienst, ds P.J. Rebel zo. 30 juni, 2019 (10:00 - 11:00) Kerkdienst
  • Concert Stadhuiskoor za. 6 juli, 2019 (20:00 - 21:00) Evenement Het Stadhuiskoor Utrecht treedt op met de opera King Arthur van Henry Purcell op zaterdag 6 juli in de Tuindorpkerk Utrecht. King Arthur is een bijzonder en prachtig muziekstuk, dat niet vaak uitgevoerd wordt. Omdat het Stadhuiskoor haar tienjarig jubileum viert in 2019 wil zij met diverse uitvoeringen Utrechters laten horen hoe mooi en leuk een opera kan zijn. Het grote jubileumconcert in de Tuindorpkerk is verrijkt met professionele solisten en een orkest. Aan het Stadhuiskoor nemen ambtenaren van de gemeente Utrecht deel, die graag naar buiten willen treden om via muziek contact te maken met de bewoners waarvoor zij werken. Het koor staat onder leiding van dirigent Paul Krijnen en wordt begeleid door pianist Colijn Buis. De muziek van Purcell voor King Arthur is heel afwisselend; soms liefelijk maar ook grappig en griezelig. Regisseur Bas Keuning zet de koning op een aparte manier neer: niet als de grote legendarische held, maar als iemand die zichzelf overschat. Zo onderstreept hij het luchtige van de opera. Het is een erg leuke manier om kennis te maken met muziek die niet doorsnee is en waarmee het koor de bewoners van Utrecht wil verrassen. De opera begint om 20.00 uur in de Tuindorpkerk Utrecht, Professor Suringarlaan 1. De toegang is €12,50, met U-pas €7,50 en in de voorverkoop € 10 via sytse.koopmans@gmail.com
Toon complete agenda

Mozaiek online bekijken (bij Issuu)

Mozaiek downloaden als PDF

klik hieronder voor:

foto albums, klik!

Login

Welkom

Aanmelden voor de nieuwsbrief

captcha 

Enquete

Hoe vaak bezoekt u deze website?