Kampeerweekend gaat toch door!

Er is alleen een nieuwe datum! 2021! “Voorzichtigheid is beter dan spijt achteraf”. Tja, als de premier van ons land dit als leidraad neemt voor ons handelen in deze onzekere tijden, dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan om dat devies naast je neer te leggen.

Zeker als je verantwoordelijkheid draagt voor het welzijn van anderen is zo’n voorzichtige koers in deze dagen wel te billijken. We weten namelijk niet hoe de verschillende maatregelen uit gaan pakken en wat daar de gevolgen van zijn. Onze gezondheid staat bovenaan de prioriteitenlijst en ook de mensen die daar werkzaam zijn moeten we in bescherming nemen en respecteren.

De kampeercommissie van de Tuindorpkerk heeft daarom besloten om het kampeerweekend van 3, 4 en 5 juli te schrappen. Na de Olympische Spelen, het EK voetbal, het Songfestival, Pinkpop en de Vuelta dus het zoveelste grote evenement dat bezwijkt onder de Coronacrisis. Geen schande dus.

Het goede nieuws is dat de kampeercommissie zich unaniem beschikbaar heeft gesteld om dit evenement volgend jaar te gaan organiseren. Houdt u er dan vast rekening mee dat er eind juni, begin juli 2021 een knuffelweekend georganiseerd gaat worden om alle verloren schade met elkaar in te gaan halen. Want die anderhalvemetersamenleving is toch niet het perspectief waar we allemaal erg warm voor lopen. Het kan nu even niet anders maar je moet er toch niet aan denken dat we daar in moeten blijven hangen.

Wij wensen iedereen het allerbeste in deze vervreemdende en lastige tijden. Vooral een goede gezondheid uiteraard.
Hou vol, hou afstand en het allerbelangrijkste hou vooral veel van elkaar dan komt het allemaal wel goed!
Houdoe!

Namens de kampeercommissie van de Tuindorpkerk
Wim Verkerk