Jubileumeditie van Alpe d’HuZes verplaatst naar 2021

Met heel veel liefde, passie en hartstocht waren veel mensen bezig om zich voor te bereiden op de vijftiende editie van Alpe d’HuZes. Maar vanwege de coronacrisis is ook dit evenement in zijn geheel verschoven naar juni 2021.

Inmiddels is er door alle inspanningen al een bedrag van bijna 7 miljoen euro ingezameld . Dat gaat mee naar 2021. Er komt dus een doorstart met de donaties en we richten ons vol energie op een veilige en verantwoorde vijftiende editie van Alpe d’HuZes in 2021.

Vanuit de Tuindorpkerk zou er ook een delegatie meedoen aan de Alpe d’HuZes. Daarvoor waren in de komende maanden met veel inzet en enthousiasme diverse sponsoracties op touw gezet. De laatste geslaagde actie was de bierproeverij. Met een toen nog prettige bittere nasmaak. U zult begrijpen dat alle overige activiteiten helaas geschrapt moeten worden.
Omdat het motto ”opgeven is geen optie” is, gaan ook wij er vanuit dat we volgend jaar mee zullen doen. Wij willen iedereen bedanken voor de steun voor onze actie en rekenen erop dat we volgend jaar in betere tijden opnieuw een beroep kunnen doen op uw support!.
Omdat we ons nu nog langer kunnen voorbereiden op dit evenement zijn er misschien meer mensen die me willen gaan doen. Aan lege agenda’s geen gebrek dezer dagen. Als je belangstelling hebt om volgend jaar mee te fietsen of te wandelen of als begeleider mee te gaan geef je dan op bij:
David van Dijk (fietsen, davidtanjavandijk@gmail.com ) , Els Smit (wandelen, els.smit@outlook,com ) of Wim Verkerk (begeleider, wkjverkerk@gmail.com )
En voor sponsorbijdragen kun je bij ons allemaal terecht!

Alpe d’HuZes team Tuindorpkerk
(Harriet Smit, Danielo Sijtsma, Matthias Verkerk, Reitze Verkerk, Djurre Das, David van Dijk, Tanja Luttikhuizen, Kees Kwant, Els Smit, Jan Haverkanp, Ties Jonkman en Wim Verkerk