Kampeerweekend

Kampeerweekend gaat toch door!

Er is alleen een nieuwe datum! 2021! “Voorzichtigheid is beter dan spijt achteraf”. Tja, als de premier van ons land dit als leidraad neemt voor ons handelen in deze onzekere tijden, dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan om dat devies naast je neer te leggen.

Lees meer...

Jubileumeditie van Alpe d’HuZes verplaatst naar 2021

Met heel veel liefde, passie en hartstocht waren veel mensen bezig om zich voor te bereiden op de vijftiende editie van Alpe d’HuZes. Maar vanwege de coronacrisis is ook dit evenement in zijn geheel verschoven naar juni 2021. 

Lees meer...

Kampeerweekend 29/30 juni 2019: Laatste kans!

Je hebt werkers van het eerste uur (die hebben zich al aangemeld) en werkers van het elfde uur (die kunnen alsnog in de wijngaard terecht). Je hebt haantje- de- voorsten en kat-uit-de-boom kijkers, trendsetters en navolgers, eersten de besten en last but not leasten.
Er zijn op onze vertrouwde veldje K nog een paar plekken voor last minute boekers. Grijp je kans en hak de knoop nu door. Voor de organisatie en de kostenberekening willen we graag langzamerhand precies weten, wie (weer) van de partij is.

Lees meer...

Kampeerweekend 29/30 juni

We hebben inmiddels voldoende toezeggingen binnen om te kunnen melden dat het kampeerweekend doorgaat!

Lees meer...

Enquette Kampeerweekend

Al heel wat jaren is er de traditie om rond de zomervakantie met de Tuindorpkerk een kampeerweekend te houden in Baarn ( Camping De zeven Linden). Deelnemers waarderen, dat er tijd en ruimte is om elkaar te ontmoeten en dat er gedeelde momenten zijn ( maaltijd, kampvuur, viering), waarbij ons geloof ook een plek krijgt. 

Lees meer...

Meer artikelen...

  1. Kampeerweekend 2017