Vierkracht 18 oktober

Wie helpt jou op weg? Wie is jouw influencer?  , Dat is het thema van de Vierkracht-viering van 18 oktober a.s. om 11 uur. Wees welkom! Aanmelden kan via de knop op de homepage. Bij binnenkomst en verlaten van de kerk is mondkapje verplicht!

Veel mensen kunnen wel iemand noemen die voor hen een gids geweest is in hun leven. Iemand die hen op het goede spoor heeft gezet. Een echte influencer die hen altijd bijblijft. Heel vaak is dat een meester of een juf, die hen zag staan en voelde wat ze nodig hadden. Er zijn ook mensen die voor velen een voorbeeld zijn: denk aan Mandela, Martin Luther King of Jezus van Nazareth. Zij hebben blijvende invloed op mensen, en wijzen een weg van recht en vrede. Zij kunnen zelfs een heel volk in beweging zetten en hun eigen stem laten ontdekken.

Zo iemand is Fra Ruder, de oud-oom van Ines van den Berg, een Franciscaner abt in voormalig Joegoslavië. Iemand die opkwam voor het Bosnische volk en haar cultuur. Ines vertelt over hem in de Vierkracht-viering van zondag 18 oktober a.s. Ook horen we de stem van een Syrisch vluchtelingenmeisje via een brief aan haar juf. Hoe zij zich gezien voelde en haar richting in het leven ging ontdekken ondanks alle moeilijkheden. Fragmenten uit het Lucasevangelie, muziek en liederen maken de viering compleet.

Vanwege de RIVM-regels kunnen we met 30 mensen aanwezig zijn in de kerk. Maar iedereen kan deelnemen en meeluisteren via www.kerkomroep.nl

Welkom bij mij thuis

Na afloop van de viering zetten gemeenteleden in de buurt van de Tuindorpkerk hun huizen weer open voor een korte ontmoeting met twee of drie anderen, om door te praten over het thema, onder het genot van een hapje en een drankje.

Er is een aanmeldlink voor VIERkracht: de viering en de ontmoeting thuis. Aanmelden kan via de website bij ‘Aanmelden kerkdienst’. Ook voor de ontmoeting bij mensen thuis kun je je hier aanmelden.

Aan wie geef je deze uitnodiging door?

Ken jij mensen die deze viering ook zou aanspreken, van binnen, buiten of aan de rand van de kerk? Stuur deze uitnodiging dan alsjeblieft door.

Doe je mee?
Wil je bijdragen aan een van de volgende VIERkracht-vieringen? Bijvoorbeeld muziek maken, een onderwerp inhoudelijk voorbereiden of iets anders doen? Alles is welkom. Meld het bij Ineke van Keulen (06-10491820 of via vierkracht@tuindorpkerk.nl )

Hartelijke groet van het voorbereidingsgroepje,

Gera Zoer, Ines van den Berg, Caroline Jansze, Dorien Schouten, Ineke van Keulen.