Inzamelingsactie kleding en laptops voor ongedocumenteerden

Zaterdag 9 mei, van 10-11.30 uur!
De actie voor de Voedselbank was een groot succes; veel dank daarvoor. Nu opnieuw een inzamelingsactie voor vluchtelingen en ongedocumenteerden, omdat er voor hen -nog meer dan gewoonlijk- behoefte is aan kleding (nu tweedehandskledingwinkels gesloten zijn) en aan gebruikte laptops (omdat plekken voor dagbesteding dicht zijn).

Op zaterdag 9 mei van 10 uur tot 11.30 uur kunt u (schone) kleding en apparatuur inleveren bij de kerk.
Het gaat concreet om:
-kleine maten heren- en dameskleding:
-herenschoenen, vooral in de maten 39 en 40;
-gebruikte laptops en tablets.
Wellicht ten overvloede: voor zowel kleding als apparatuur geldt dat kapotte spullen niet gebruikt kunnen worden.

In de Vierkrachtviering van 10 mei aanstaande zal Marieke Sillevis Smitt de voorganger zijn. Zij zal het dan onder meer hebben over het werk van Villa Vrede gericht op vluchtelingen en ongedocumenteerden, en over de vraag, wanneer mensen zich thuis voelen in Nederland. Ook deze viering zal, zoals inmiddels een goede gewoonte is, te beluisteren zijn via de kerkomroep.

We hopen dat we opnieuw een beroep mogen doen op uw diaconale inzet!

Een hartelijke groet van de diaconie.