Inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht

De lampionoptocht door Tuindorp op het feest van Sint Maarten, 11 november, is al een heel oude traditie in de wijk. Sinds enkele jaren, ook nu weer, organiseren de Pauluskerk, de Tuindorpkerk, Tuindorps Belang en de drie basisscholen in Tuindorp bij deze lampionoptocht een inzamelingsactie voor de Voedselbank Overvecht.

Het gaat hierbij vooral om houdbare producten. De Voedselbank heeft met name een gebrek aan rijst, pasta, groente in pot of blik, pastasaus, vis in blik, olie, koffie en thee. Snoep en koek is er wel in overvloed. De Pauluskerk en de Tuindorpkerk zijn maandag 11 november voor de inzameling geopend van 18:00 tot 20:00 uur.

Op zondag 10 november kunt u ook al spullen mee nemen naar de Tuindorpkerk. De dozen staan klaar.