8 april Nieuws van PMP

Nieuwsbrief op papier
Gedurende de coronatijd, waarin we niet met elkaar in de Tuindorpkerk de wekelijkse dienst kunnen vieren, is er een mooi alternatief: de digitale kerkdienst, die via internet te beluisteren is. Ook verschijnt er nu zeer regelmatig een digitale nieuwsbrief. Prachtig, zo blijf je op de hoogte en kun je ook zelf je bijdragen leveren. Maar als je nu geen internet hebt of je kunt er niet mee omgaan, dan mis je dit allemaal en dat is jammer.

Daarom verzorgt het PMP sinds deze week de ‘Tuindorpkerk Nieuwsbrief’ in geprinte vorm met daarin het belangrijkste nieuws + de meditatie van de zondag. Met dank aan Robert Quast, Els Smit en Gerrit Gort. Het is de bedoeling dat deze geprinte nieuwsbrief voorlopig wekelijks verschijnt. Als je signalen krijgt van mensen die hier ook voor in aanmerking komen, geef dat svp door aan het PMP.

Bloemen uit de kerk
Na een korte stop in maart zijn we weer gestart met de ‘bloemen uit de kerk’. De bloemengroep, Marian Jonkhoff en PMP zorgen er samen voor dat kroonjarigen, huwelijksjubilea en zieken niet vergeten worden. Graag een berichtje naar het PMP als je signalen opvangt van mensen die ook meer aandacht kunnen gebruiken. Zo hopen we op een goede manier met elkaar mee te leven en naar elkaar om te zien ook in deze coronatijd.

Namens het PMP,
Corrie Kamphof