Nieuwe vormen van ontmoeting na Vierkracht 21 februari

De strengere lockdown hoeft niet te verhinderen dat we elkaar als gemeente ontmoeten en met elkaar in gesprek blijven gaan. Er kan immers nog zoveel meer dan een thuisontvangst!

Op zondag 21 februari a.s., na de Vierkrachtviering met Friso Smits, kun je een keuze maken uit twee mogelijkheden:
1. je gaat wandelen met een maatje
2. je neemt met maximaal 5 personen deel aan een Zoomsessie
Aanmelding kan via het format op de website.
Na aanmelding krijg je op zaterdag 20 februari a.s. rond 13 uur een mail waarin staat met wie je gaat wandelen of zoomen om 12.30 uur.
De wandelkoppels spreken vervolgens zelf even af bij wie van de twee ze gaan starten en wandelen dan ca 1 uur (korter of langer mag natuurlijk).
In je mail krijg je, net als bij de thuisontvangsten tot nu toe, een of twee gespreksvragen vanuit het thema van de Vierkrachtviering.
En wie zich voor een Zoomsessie heeft aangemeld, krijgt per mail een link waarop je kunt klikken om in de sessie te komen (nadere gegevens worden in de mail vermeld). Ook in de Zoomsessie kunnen de gespreksvragen aan de orde komen.
Wij hopen op veel aanmeldingen!
Leuk om te vermelden dat sinds september, toen we gestart zijn met de koffiegesprekken, al 50 unieke personen elkaar hebben ontmoet. En er komen nog steeds nieuwe mensen bij, dus wat let je?