Waar is de Tuindorpkerk deze zomer?

Misschien gaat je geplande reis niet door en heb je iets anders moeten verzinnen. Fietsen bij Zaltbommel of wandelen in Hardenberg om toch dat buitenlandgevoel te krijgen. Misschien waren je vakantieplannen al corona-proof voordat dat woord bestond: je blijft lekker in je eigen tuin. Of je nu weggaat of thuisblijft deze zomer, wij horen graag waar je bent!

bernNet als vorig jaar is de Tuindorpkerk erbij deze zomer. Maak tijdens je vakantie een selfie/foto met de Tuindorpkerk. Download hier de zomergroet, maak een print of bewaar ‘m op je telefoon. Of neem een echte kaart mee uit de Voorhof. Mail je foto naar els.smit@outlook.com. Appen naar Els of Lisette kan ook. Of doe de kaart op de bus. En vertel erbij wat jouw vakantieplek bijzonder maakt.

krimWe weten nog niet of we de resultaten na de zomer digitaal of live kunnen laten zien. Eén ding is vrij zeker: de winnende foto komt dit jaar niet uit Kopenhagen of Colombia. De strijd om de eer? Die wordt vast gevoerd in de categorie “Lekker weg in eigen land”.

Als je een foto instuurt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent met publicatie in de kerk en/of op het besloten deel van de website.

Lisette Weenink: 06-19947404
Els Smit: 06-46860813