AlpeDuzes actie Tuindorpkerk 31 mei – 5 juni

Met een team van de Tuindorpkerk willen we mee gaan doen aan de actie Alpeduzes. Voor wie deze actie nog niet kent:

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

In de week van 31 mei tot 5 juni vindt dit evenement plaats op de Alpe Duez. Op 4 juni is het D –day en wordt de berg beklommen. Wij zijn op zoek naar teamleden die met het team van de Tuindorpkerk mee willen doen aan deze actie. Dit kunnen fietsers, wandelaars en begeleiders zijn. Ons motto is dan ook: opgeven is de juiste optie!

Op zondag 3 november houden we en startbijenkomt na de zondagse viering in de blauwe zaal. Noteer die datum vast. Meer informatie bij David van Dijk en Wim Verkerk.