Dag overzicht
zondag, maart 07, 2021

Inschrijven voor sobere maaltijd van 10 maart (zo. 7 mrt, 2021 0:00 - 1:00)

Om mee te doen, vragen we je je -onder vermelding van het aantal personen- in te schrijven via diaconie@tuindorpkerk.nl , zodat we weten hoeveel we moeten koken. De dag voor de maaltijd, respectievelijk op dinsdag 9 en op dinsdag 23 maart, kun je het aantal porties waarvoor je hebt ingetekend bij de Tuindorpkerk afhalen. We mailen je als bevestiging het tijdstip voor afhalen en de link waarmee je via Zoom of Teams kunt inloggen bij de sobere maaltijden. De kosten zijn 6 euro per portie, en het geld dat overblijft na aftrek van de onkosten komt ten goede aan het vastenproject. Betalen kan cash (gepast) bij het afhalen van de maaltijd of door geld over te maken naar de diaconie. We hopen zo de mooie traditie van de sobere maaltijden te kunnen voortzetten.

Categorieen

Doorzoek agenda