• header_01.png
  • Header_02_new.jpg
  • header_03_new.jpg

De vijf van Eldyn van Dijk

Regelmatig bellen we een lid van de Tuindorpkerk om haar of hem lastig te vallen met vijf vragen. Tijdens de diensten zorgt de familie Van Dijk dikwijls voor een muzikale bijdrage. Die wordt thuis gemaakt en later in de opname van de dienst geplakt. We horen meestal Tanja en David, maar we horen nooit wie de verschillende instrumenten en stemmen tot een eenheid heeft gemixt. Ook daarvoor moeten we bij de familie Van Dijk zijn, in dit geval bij Eldyn. Hij kon vorige week al eens genoemd worden toen hij zijn diploma voor de middelbare school behaalde, maar we noemen hem nogmaals vreugdevol, want hij is aangenomen voor zijn vervolgopleiding en hij komt nog op de ultieme plek ook. Stel je voor: er zijn 400 aanmeldingen voor de opleiding tot muziekproducer. Daar kunnen ze er maar een stuk of dertig van toelaten en als je dan als artiest-muziekproducer aan de bak wilt komen, zijn er binnen die dertig maar veertien plaatsen beschikbaar. En daarvan gaat Eldyn er dus vanaf september eentje innemen.

Plezier
Dus je begrijpt dat ik alles plezierig vind momenteel! Geslaagd, veel muziek, veel rust, veel meer bezoekjes dan een tijdje terug, veel tijd voor vrienden.
Ben bezig om wat meer te fietsen, want half juni trek ik een paar dagen met mijn vader door Nederland, dus ik moet wel. Verder is er mijn werk bij de Albert Heijn XL in Overvecht.

Gemis
Afgezien van die bezoekjes is er niet veel veranderd in de afgelopen maanden. Dus hoeven we het daar niet lang over te hebben.

Vooruitzicht
Met negen vrienden ga ik deze zomer naar een huis in de Ardennen. Daar heb ik veel zin in. Maar nog meer kijk ik uit naar school. Dat heb ik nog nooit gezegd, maar nu wel. Die opleiding past 100% bij mij. Het was zo spannend om er te komen en nu gebeurt het nog ook. En dan te bedenken dat ik een video moest opsturen waarin ik een nummer maakte en moest uitleggen wat ik wilde, wat ik deed en waarom en dat moest dan uitdraaien op een product. Daar had ik drie weken de tijd voor. Maar ik had een mailtje niet goed gelezen, want ik had nog maar vier dagen. Dus het werd haastwerk. Ik was dan ook niet helemaal tevreden met het eindproduct, dat had echt beter gekund, maar de docent die het moest beoordelen, vond het prima. Gewoonlijk als ik aan een productie werk, neem ik alle tijd, ook als ik dingen voor de kerk mix. Ik maak verschillende mixes, maar ik weet niet precies welke ze uitkiezen. Daar luister ik ook niet meer naar. Die ‘ze’ die dat uitkiezen, zijn mijn vader of moeder.

Aangesproken
Ik heb helemaal niets tegen The Beatles, ik vind ze juist geweldig, maar het is niet de muziek waar ikzelf mee bezig ben. Dat is zwaar elektronische muziek. Het zal jou niks zeggen. Een voorbeeld is Angel van Vanze, maar er zijn op dit gebied veel mensen met muziek die me erg aanspreekt.
Lezen doe ik weinig, gamen des te meer, ook al omdat je dat met vrienden doet.
Maar ook ben ik bezig met een eigen productie. Samen met een andere vriend heb ik iets bedacht. Die jongen heeft heel goede ideeën, maar ik kan ze uitwerken. Er doet ook een rapper aan mee en Myrre ook. Ik wil de release op Spotify zetten. Nee, daar moet je nu niet naar zoeken. Ik wil als naam Eldroid gebruiken, maar die staat nu nog nergens op Spotify [Wel op Youtube, red].

Tip
Wees aardig voor elkaar.

Welkom

De Tuindorpkerk is een eigentijdse protestantse (PKN) gemeente met leden van alle leeftijden.   Lees meer   Klik hier voor de Flyer

Aanmelden Kerkdienst

Ivm Corona kun u zich Hier aanmelden voor 5 en 12 juli

Communicatie

Digitale communicatie binnen onze kerk wordt hier uitgelegd:   Lees Meer...  

Collectes

Collecteren in Corona tijd:   Lees Meer...  

Verhuur van zalen in de Tuindorpkerk

Agenda

Toon complete agenda

Mozaiek online bekijken (bij Issuu)

Mozaiek downloaden als PDF

klik hieronder voor:

foto albums, klik!

Login

Welkom

Aanmelden voor de nieuwsbrief

captcha