• header_03_new.jpg
  • header_01.png
  • Header_02_new.jpg

Catechese groep

Het Griekse woord waarvan het woord catechese is afgeleid, betekent oorspronkelijk 'mondeling onderwijs'. Door met elkaar over het christelijk geloof te praten, probeer je er meer over te weten te komen. Theoretische kennis over het christendom is wel te vinden op internet en natuurlijk in boeken. Daarom staat in deze gespreksgroep centraal wat het voor je leven betekent, wanneer je in God en Jezus gelooft of probeert te geloven.

Er is geen vaststaand programma dat gevolgd wordt. Aan de hand van de vragen en interesses die je hebt, kiezen we met elkaar de thema's voor de bijeenkomsten. Wie erover denkt of besloten heeft om belijdenis te doen, is ook welkom op deze groep. Als je nog vragen hebt of je wilt aanmelden, dan kun je contact opnemen met de predikant.

Welkom

De Tuindorpkerk is een eigentijdse protestantse (PKN) gemeente met leden van alle leeftijden. Lees meer

Klik hier voor de Flyer

Verhuur van zalen in de Tuindorpkerk

Tuindorpkerk Tweets

Toon complete agenda

Mozaiek online bekijken (bij Issuu)

Mozaiek downloaden als PDF

klik hieronder voor:

foto albums, klik!

Welkom

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Enquete

Hoe vaak bezoekt u deze website?

40-dagen Tijd 2019 b)

paaskaars