Dans!kerk in Janskerk op 6 december

Tijdens de Advent zal er op woensdagavond 6 december wederom een dansmeditatie gegeven worden door Dans!kerk. Dans!kerk wil mensen in en van buiten kerken in aanraking brengen met de kracht van vrije dans en beweging.

We dansen zonder te praten met elkaar. We willen je uitnodigen om in alle vrijheid contact te maken met je lijf, te onderzoeken hoe je de verbinding aan kan gaan met jezelf, de ander en God en te dansen met wat er in jou leeft. Je bent volledig vrij om te bewegen op de manier zoals dat voor jou goed voelt en je hoeft geen ervaring te hebben met vrije dans.

Wanneer de dagen donkerder en korter worden, de kou meer voelbaar wordt en de natuur zich terugtrekt, is tijdens de Advent juist het thema 'Verwachten’ en ‘Uitzien naar het licht en nieuw leven' mooi en hoopvol. Dit thema kan voor iedereen iets anders betekenen en ieder is vrij om daar op deze avond zijn/haar eigen invulling aan te geven. Wij zullen in de dansmeditatie de weg naar binnen zoeken om te ervaren wat er in ons leeft en vervolgens dwars door de donkerte het licht van het leven te leven met dat wat er is.

Praktische informatie:
Woensdagavond 6 december.
19:15 – deur open
19:45 – welkom/start dansmeditatie
21:15 – afronding in kring met thee
21:45 – afsluiting

Locatie: Janskerk, Janskerkhof 26 in Utrecht.
Deelnemersbijdrage € 10,- (€5,- voor studenten, minima etc.).

Informatie en opgave: Marije Vermerris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vinden het fijn als je je aanmeldt via dit e-mailadres voor woensdag 29 november.